Leverans & Returrätt

Du som är privatperson har 30 dagars bytesrätt/ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor.

BETALNING:

Betalning kan endast ske med de betalningsmedel som visas på sidan (PayPal, VISA och Euro/MasterCard). Beloppet dras från ditt konto så snart som artikeln beställts från LEDsale. Den kontoinformation som du anger vid köp av varor kommer att skickas direkt till PayPal i krypterad form (SSL) som bara du, vår betalningstjänst och Paypal kan läsa. Således finns det ingen tredje part som ser eller lagrar information om dig.

LEVERANS:

Leverans sker med Posten eller GLS.

Vi sänder till hela Sverige. Fraktkostnader framgår tydligt vid beställning, samt på orderbekräftelsen/fakturan. Leverans kommer att ske till närmaste eller avtalad levereringsplats. Om du beställer före kl 15:00 måndag till fredag så kommer din beställning att skickas samma dag och du kan oftas hämta den inom ett par dagar. Om din beställning försenas kommer du alltid underrättas om dröjsmålet och den beräknade leveranstiden via e-post. I fall av utsålda lagervaror kommer kunden omedelbart bli informerat och det eventuella insatta belopp återbetalas omedelbart av LEDsale.

ÅNGERRÄTT:

Du har 30 dagars ångerrätt på varor som köpta från LEDsale. Denna tidsfrist gäller från att varorna levererats. Du skall på egen bekostnad skicka tillbaka varan till följande adress: 

Lightroom ApS
Duemosepark 77
3520 Farum
Danmark

Vid retur, använd Posten - inga alternativa paketdistributörer. Detta för att det låter dig spåra paketet om det skulle förloras under returfrakten. Du ska skicka produkten väl förpackad - tillsammans med en kopia av fakturan och uttryck tydligt, i skrift, att du vill utöva din rätt att häva avtalet och därför vill återbetalas. Varor som returneras med mottagarfrakt eller utom villkoren förnekas. För att vi ska acceptera din retur måste produkten vara i samma skick och mängd. Rätten upphör därmed om du använder produkten på ett sätt som uppenbarligen minskar återförsäljningsvärdet. Om du använder din ångerrätt så kommer du få tillbaka dina pengar så snart vi har mottagit produkten och fått möjlighet att granska det. Beloppet sätts in på ditt konto.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.