Allmänna Villkor

OM LEDSALE.SE

LEDsale.se ägs av Lightroom ApS.

Lightroom ApS
Duemosepark 77
3520 Farum
Danmark
Telefon: +45 53 88 34 34
Organisation nr.: 41464283
Momsreg.nr / VAT-nr: SE41464283

PRODUKTINFORMATION:

På LEDsale.se visas information om produkternas viktigaste egenskaper. För ytterligare information, eller frågor om befintlig information, vänligen skicka ett mail till mail(at)LEDsale.se

RETURER:

Du har 30 dagars ångerrätt på varor som är köpta från LEDsale. Denna tidsfrist gäller från att varorna levererats. Du skall på egen bekostnad skicka tillbaka varan till följande adress: Lightroom ApS, Duemosepark 77, 3520,Farum, Danmark. Vid retur, använd Posten - inga alternativa paketdistributörer. Detta för att det låter dig spåra paketet om det skulle förloras under returfrakten. Du ska skicka produkten väl förpackad - tillsammans med en kopia av fakturan och uttryck tydligt, i skrift, att du vill utöva din rätt att häva avtalet och därför vill återbetalas. Varor som returneras med mottagarfrakt eller utom villkoren förnekas. För att vi ska acceptera din retur måste produkten vara i samma skick och mängd. Rätten upphör därmed om du använder produkten på ett sätt som uppenbarligen minskar återförsäljningsvärdet. Om du använder din ångerrätt så kommer du få tillbaka dina pengar så snart vi har mottagit produkten och fått möjlighet att granska det. Beloppet sätts in på ditt konto.

GARANTI:

2 års garanti beviljas enligt köplagen, som omfattar tillverknings- och materialfel som upptäcks under normal användning. Garantin täcker inte fel, skador eller slitage som direkt eller indirekt orsakas av felaktig användning, dåligt underhåll, våld eller obehöriga ingrepp. Klagomål om brister som identifieras under vanligt bruk av produktenmåste anmälas inom skälig tid. Vänligen ange på begäran och visa hur felet yttrar sig.Varorna kan därefter returneras för reparation, utbyte eller eventuellt kredit efter överenskommelse. I samband med returneringar återbetalas fraktkostnaderna inom en rimlig omfattning. LEDsale täcker inte följdskador på anslutna tillbehör och/eller indirekt skada, såsom utebliven vinst, avbrott i verksamheten, förlust av data, installationskostnader och liknande. Om klagomål visar sig vara ogrundade, eller felet inte täcks av garantin. Produkten skickas till: Lightroom ApS, Duemosepark 77, 3520 Farum, Danmark. Vi behöver följande information när du återsänder produkter till oss: När du returnerar produkten, ange vad problemet är så detaljerad som möjligt. Känn dig fri att använda vårt RMA-formulär här: [infoga länk]. Det är inte ett krav, men det underlättar vårt arbete med enskilda ärenden och minimerar handläggningstid för klagomål. OBS: Vi tar inte emot paket som skickas per efterkrav eller liknande. Tänk på att produkten alltid måste returneras i skyddsförpackning. Få ett kvitto för leveransen, så att vi kan återbetala dina fraktkostnader. Vi skickar ett e-postmeddelande när en kund ångrar eller returnerar. Skickade du en produkt för returnering eller klagomål kommer du alltid få ett e-mail när vi fått in produkten. E-postmeddelandet innehåller information om den pågående processen för att hantera din retur/klagomål.

FRAKT:

Vid köp på LEDsale.se anges leveranskostnaderna tydligt vid beställning.

RESERVATIONER:

Vi förbehåller rätt för tryckfel/stavfel, utsålda produkter, prisförändring och förändringar i produktspecifikationerna. LEDsale förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera de regler och villkor som gäller för denna webbplats.

Garantifriskrivning och ansvarsbegränsning. LEDsale tillhandahålls av oss op en "som är" och "som tillgänglig" basis. LEDsale kan inte hållas ansvarig, uttryckligeneller underförstått, vad gäller användningen av denna webbplats eller information, innehåll, material eller produkter som finns på LEDsale. Du samtycker uttryckligen att LEDsale användes på egen risk. I den mån som lagen tillåter, frånsäger sig vi oss alla garantier, uttryckliga eller underförstådda. Vi kan inte garantera att LEDsale, dess servrar eller e-post som skickas från oss ä fria från virus eller skadliga komponenter. Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella skador av något slag som härrör från användningen av LEDsale, inklusive, men inte begränsat till, direkta, indirekta, tillfälliga eller följdskador. Det föregående skall gälla om inte annat följer av obligatorisk svensk lag.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.